Wednesday, June 06, 2007

Kung FOO Hustle

Tennis Court, lepas X-Country 1994, almost noon (panas gila)

Kugiran Jemari Mentega mempersembahkan sa-buah lagu kumpulan NirBana dgn diiringi penari-penari sakai yg diketuai oleh Sdr. Khalid yg dah mcm kena rasuk hantu. Ianya disensasikan lagi dgn aksi kungfu berirama oleh enche foo sendiri.



Sedutan daripada DVD "9094 : Kehidupan Segelintir Pelajar Yg Terlampau"

ps : sapa tera senaraikan nama2 penari sakai tersebut dlm commentz....

13 comments:

Noni Kapet said...

ha ha sure lah ada foo and khalid?
and shahid? mana ada shahid ada fahar?

zalim la awie (ehem kak ramlah?) kau letak video ni, lepas ni batch kita kena ban balik koleq sbb adegan2 setan masa kat koleq ha ha

setan masa kat koleq ha ha said...

Tu dulu... sekarang tak buat lagi dah... sekarang kitajoin(t) session...

kadax said...
This comment has been removed by the author.
kadax said...
This comment has been removed by the author.
kadax said...

kah kah kah siap ada slomo kurang asam..tapi bro yg kena kung foo kick tu boleh flip balik gempak gila!! bukan calang2 org boleh buat,,,kalah downstairz crew.

mawi said...

yg aku dapat kesan,
khalid, foo(penjahat), kandaq, shahid(mangsa), raden, jali santos, ku hazran(dia malu nak join), ajisodeng, toje, aku(?)....ada sorang tu pakai baju skolah mcm cuba melarikan diri dari crime scene tu fahar ke?

Anonymous said...

wah.. siap ada deleted comments! panasss.. panasss... penuh sensasi..

e128

kadax said...

bnyk typo error dong!!

setinggan overfloor said...

yang ketuk dram tu aku dengar dah warak giler...

Anonymous said...

korang sure koleq lepas tengok clip ni tak tarik balik pingat emas kita semua???

Noni Kapet said...

diorng plan nak tarik balik pingat emas kita (sapa suruh bagi satu batch ha ha ha) lepas pecah skandal "nh-gate" i.e. phone tapping curi line phone2 kat koleq termasuklah di new hostel, rumah sabre & bilik HM ha ha ha.

Cikgu Alimah ckp kat aku -> "kalau tahu awal2 dah bagi sijil batu!"

abah emil said...

noni,

cuba check kat petronas ada tak kes curi line??? chances are memang ada - hahahahahahaah

Noni Kapet said...

nanti bila aku dah masuk carigali boleh check pejal punya curi line.
dia ni dari dulu otak liar bab2 mcm ni, skrng liar mengular buat side business.