Thursday, April 05, 2007

DOKUMENTASI KEKEJAMAN & PENYIKSAAN DI PREP SCHOOL & NEW HOSTEL CIRCA 1990-1991 PART III


Tempat : The Green
Waktu : Masa yang sama kejadian penyarungan spender di kepala
Mangsa : Radin

Radin telah mendakwa bahawa beliau telah terselamat daripada disarung spender cemar itu. Walaubagaimanapun itu tidak bermakna Radin telah terlepas daripada siksaan secara mutlak.

Berikut adalah cerita Radin....

Aku tak kena! Masa tu spender boy london tgh circulate & tgh lalu dorm D. Budak2 dorm E yg last kena sarung. B4 sampai dorm E, aku dah kena panggil utk menjalani hukuman lain, pasal apa ntah. Tapi yg aku ingat aku kena suruh laga kepala (butthead) ke tiang besi gajah menyusu (dari Dorm A ke tandas/dinning hall). Bergegar gak kepala hotak aku. Tapi nasib baik tak kena gas beracun spender tu.
Lakaran kejadian gegar otak itu....

Radin mengalami trauma & kecacatan muka selepas kejadian itu. Bagaimanapun, setelah membuat facelift, wajah beliau sudah hensem dan telah pun berumahtangga sekarang.

Wajah Radin terkini. (click)

Karangan asal : abah emil

7 comments:

abu_harraz said...

ish ish..
siap ada illustrasi bergerak lagi..

bagus..
leman vs leman..
bagus..

-aku mmg pencinta jambu- said...

illustrasi ni mesti awie yg buat ni.. takpun kak ramlah, takpun setinggan overfloor..

eehh.. diaorg ni org yg sama, kan?

Noni Kapet said...

pencinta jambu laa pulak....

aku rasa kak ramlah dan setinggan overfloor orang yang berlainan.

tp kak ramlah = awie, or s/o - awie, tu aku x pasti.

aku rasa kak ramlah tu memang kak ramlah (dari pokok NH)

Noni Kapet said...

pencinta jambu laa pulak....

aku rasa kak ramlah dan setinggan overfloor orang yang berlainan.

tp kak ramlah = awie, or s/o - awie, tu aku x pasti.

aku rasa kak ramlah tu memang kak ramlah (dari pokok NH)

Anonymous said...

Sapa yg kena hantuk kepala kat tiang besar tepi, cannot recall la??? Green tu juga le tempat bebudak hoki training malam2 kan ... aktiviti memegang dan memulas stick hoki

abah emil said...

banyak lagi kes hantuk kepala ni...

lagi ada kes stare bola, kena pelempang, tangan distapler dan banyak lagi.

akan datang, tungguuuuuuu....

e128 said...

berapa lama kene tunggu daaaa..