Wednesday, July 04, 2007

ketika ini, suatu waktu dahulu...

8 comments:

Noni Kapet said...

giler sexy kau.

patut anjing2 ps dulu giler2 taksub ngan rembell - mungkin ada perasaan kot? Ha ha ha

kak ramlah said...

kaki takde bulu you...auuuwwwwww...

geram akak. yang akak ngorat dulu banyak la pulak bulu...

kobis bunga & goggles said...

time is cruel.....

Anonymous said...

akak asik datang blah malam.. mana nak perasan bulu2 dia.. lain kali datang siang sket..

e128

setinggan overfloor said...

kobis,

apasal lak time is cruel?

akak ngkau said...

e128,

dulu akak ingat nak ngorat e128, tapi e128 takde time tu...kalau tak mesti vassss...

kak ramlah said...

anonymous,

akak mana boleh datang waktu siang. paling awal boleh datang pun waktu asar. tu pun kalau ada orang tido waktu games hours.

kalau takde, malam baru akak boleh datang.

ada sorang kawan korang suka tido kat hujung bangunan kelas korang. tapi dia tido waktu tengahari buta. cute jugak, hitam manis. tapi waktu siang. tak dapat akak nak ngorat.

AHAKSSSSS...

Anonymous said...

kak ramlah ni taste kayu. banyak lagi yang lagi lawa dan licin (kaki, dahi segala-galanya) tapi yang raja bulu tu jugak kak ramlah ambik..

tapi rasa nya kak ramlah bertanggungjawab sampai top2 guava kitorang (birdie n barieng) keluar koleq kot? kak ramlah pi kawan ngan diorang ke.

tak pasal2 kitorang kena settle ngan H je as top jambu.

jahat la you ni kak ramlah.