Thursday, September 10, 2009

KEGIATAN MALAM MPRO

Ni salah satu daripada side activities Mpro kat koleq. Gambar diambil circa 91-92 di TKC.
Ayu memang ayu la, tapi kalau kena penendang dengan dia, senak jugak!!!
Nota: Aku buat lawak je. Mpro dressing untuk Malam Kebudayaan Jepun, kalau tak silap aku. Gambar courtesy Wong. The downside in Koleq, tak dak student pompuan bila ada part pompuan.

5 comments:

Noni Kapet said...

Sebijik mcm Sherry! ha ha ha

Anonymous said...

lido color 1993

awi said...

biasa ah, snap gambar 91-92, peram dulu filem dlm kamera, 93 baru cuci. aku tujukan komen ini kpd wong.

Anonymous said...

maybe wong reprint banyak & jual 2ringgit sekeping. sampai the next year (1993) still ada demand pasal gambar awek la katakan.. haha

Mpro said...

noni - memang la sebijik mcm Sherry, baju kurung sherry.... kalau tak mana bisa aku berlakon....

ni masa tahun 1993.... berlakon untuk theater Ulik Mayang......