Friday, March 23, 2007

DOKUMENTASI KEKEJAMAN & PENYIKSAAN DI PREP SCHOOL & NEW HOSTEL CIRCA 1990-1991 PART I

Tahun 1990. Tempat kejadian : Dorm E, Prep School.

Ada sekali waktu inspection, Chomang went through locker ruff. nampak tin bulat cottage fries* (nota 1) dalam locker. Apa lagi, Chomang punya la excited boleh pau grub ruff. Little did he know dalam kotak cottage fries tu sebenarnya mengandungi stokin pong ruff yang telah digulung rapi. dia pun buka...pergh (bau aku tak ingat sebab aku duduk at the other end of dorm E). Chomang punya la angin, dia terus suruh ruff buka mulut & ruff kena 'tokak' (orang KL kata gigit)* (nota 2) gumpalan stokin itu sehingga habis inspection ketika itu.

Nota 1 : Menurut kata mangsa, bukan Cottage Fries tetapi Pringles.
Nota 2 : Mangsa claim dia amnesia so dia tak ingat part gigit stokin - biasa la, pelanduk memang selalu lupakan jerat, hahahaha...

4 comments:

Noni Kapet said...

aku dah agak dah memang ko post jugak benda ni.

sebb racun stokin pong itu lah aku jadi pelayar kapal layar je kat koleq, if not sure dah jd star and captain cagers. pergh sapa laa ein tu.

aku patut berdendam.

Anonymous said...

ada lagi yg kena makan stokin pong ni selain kau....who??? Dan ada gak yg kena makan underwear pong...i wonder who????

Anonymous said...

weh baru compile satu kes je ker.. kasi tambah laa lagi.. kasi banyak2 supaya bleh saingi senarai kekejaman yg berlaku di guatanamo bay! koleq boleh! =P

e128

abah emil said...

sabar dong...

patience is a virtue...