Monday, December 10, 2007

Life Is Beautiful

Pengalaman melados stor ayul adalah pengalaman antara paling ala-ala komando dalam hidup aku.stor gelap giler, tak nampak apa, kecuali bara rokok....semua berebut lak tuh. kadang-kadang masuk 3 orang, keluar 4 orang. kat luar, boleh dengar gedebe jerit, boleh dengar anjing panggil budak.....timing untuk keluar dari stor macam askar dalam Saving Private Ryan timing terjun dari bot. silap timing, memang kantoi baik punyer. thrill dia, priceless.

selalu ada la kaki yang malas nak beli rokok tapi nak pau rokok.dia duduk dalam tu, tunggu sampai ada geng datang bawak rokok.(aku tanak revealkan nama sebab aku pun salah sorang)

- dari lipatan ingatan Vanilla Ice Penang Hore-hore Samba

6 comments:

bcp unlmtd said...

Aku baru tengok Saving Ryan's Private malam semalam kat HBO. pastu, tengok ada cerita kholed lak kat group, tu yang aku uplod kan tu

Anonymous said...

Shaving Ryan's Private la mat cap... aku ada director's cut (or uncut - tak sure pasal xde tunjuk director die punye) edition dvd..

tjap-bo said...

Ryan will always stay in his uncut version.. tak gitu? huahuahua

Anonymous said...

stor ayul tu kat belah mana ha? Dah tua-tua gini x baper ingat la.

Dorm19 said...

aku rasa stor tu bwh tangga, tepi toilet Dorm22.

(sakit perut aku gelak - shaving ryan's private)

Anonymous said...

sapa anonymous tuh? ntah2 hm skarang.. dia baru jer berjaya korek rahsia.. habis laa port tu tak slamat lagi dah.. apa daa..

e821