Wednesday, August 02, 2006

"Oh my face !! My face !!!"

Musim main lastik lepas SRP.Common room Ahmad

Aku, aiwa & rakan2 sedang menguji dan membandingkan kehebatan lastik masing2. Kitorang guna kertas soalan SRP sebagai target practise. Lastik masing2 berfungsi cemerlang kerana dapat menembusi kertas soalan yang tebal itu. Inilah dia soalan bocor.

Tiba2 tembakan aiwa gagal membocorkan kertas soalan. Kerana terasa malu aiwa membidik semula kertas dgn serius (Orang ini hanya serius dlm hal2 ngarut begini). Kemudian dia pun menarik lastiknya dgn kekuatan yg maksimum....

Zassss....!


Menggelupurlah aiwa di lantai kerana lastik itu telah putus dan menyebat muka nya yg tebal itu sambil menutup muka & meraung dalam bahasa inggeris walaupun dia hanya set F shj. Lagi 20mm je nak kena mata. Kalu tak boleh panggil dia si buta dari gua hantu.

Di waktu & tempat yg lain, noradli telah memajukan teknologi lastik menggunakan peluru special drpd dawai hanger. Setelah menguji peluru itu pada seekor cicak, peluru itu di 'ban' kan penggunaannya kerana cicak itu terputus dua. Yg menarik & kejam nya, kedua2 bahagian cicak itu masih melekat di dinding pada jarak 40mm antara kedua nya.

Ada satu malam lepas lights off, budak2 pavi bersama F5 92 bermain perang lastik. Butcher telah menyorok bawah katil dgn gaya sniper. Tiba2 pasukan musuh berkumpul kat dorm tu sambil berbincang. Pastu salah sorang musuh nampak dia nyorok bawah katil, maka berkumpullah pasukan musuh sekeliling butcher yg meniarap bawah katil ni lalu menembak nya beramai2 dan bertalu2. Butcher menggelupur bawah katil sampai terangkat2 katil itu bersama2 hamba yg sedang tido atas katil tu.

No comments: