Friday, December 08, 2006

As remembered by Noni Kapet...

"...slogan mengenai clifford di tandas sebelah kantin...

today is monday
tomorrow is tuesday
but tuesday is not everyday
the ship is more than the crew


(to the uniniated, and those with short term memory, the last line being the motto for Koleq's neighbouring school)

6 comments:

panglima mentari terbenam said...

sempena MBM

hari ini hari isnin
hari esok hari hari selasa
tetapi hari selasa bukan selalu
kapal itu lebih dari anak kapal

Noni Kapet said...

tak ada ritma laaaa..... buat balik!

Orang Besar Enam said...

Hari ini tiga puluh Ramadan,
Hari esok satu Syawal,
Esok pagi dah boleh makan,
Kapal itu lebih dari anak kapal.

Reef's Rant said...

nih kira urban legend koleq ke? sapa penulis asal pantun tu ah?

perempuan maha tua said...

Ni belum lagi cerita 'toiletto gammo*" hasil nukilan shasha ngan wawan dalam tandas di blok F3.
Leka dibuatnya semasa membuat urusan..

* toilet games - lakaran/contengan seperti permainan arked di pintu tandas

abah emil said...

puas aku dok ingat apa dia toiletto gammo ni. sekarang baru aku ingat - game belakang pintu toilet tu kan???