Thursday, November 01, 2007

Tapi dia pun beli jugak






Berikut adalah satu pengakuan seorang AJK Dakwah BRU



in 93 aku selaku AJK Dakwah BRU telah diarah mengiringi ajmel nak pi confront asyok sbb asyok jual GB Zarzan.

tengah ajmel dok lecture tepi gajah menyusu pavi, asyok dengan tanpa belas kasihannya ckp;

"tapi dia pun beli jugak....."

sejak itulah rosak kerjaya bru aku.



Asyok bersama Kelab Kipas Zarzan - The Bushwankers

Kelihatan sepi-e membuat aksi sekeping beliau yg feymes

Presiden Kelab yg bulat sebelah the rattle fingers yg tgh beri pose maut -
dialabudakyangselalutulihtanpatekanspacebardanbeliaujugalahtuanpunyagambar

9 comments:

bcp unlmtd said...

Nasib baik kita tak tahu ini pengakuan siapa...

Noni Kapet said...

he he he macam sial
selamba masukkan
merosakkan kerjaya ni

Anonymous said...

hmm.. kalau video clip korek hidung mamat candidate PM australia tuh pun boleh timbul balik after a few years, inikan pulak pengakuan bertulis dlm blog mcm nih..

Noni Kapet said...

aku pun manusia biasa.

siapa yang tak pernah buat salah. paling kurang aku insaf masa bobo hantar email mintak GB Zarzan aku terang2 ckp dah lama aku destroy.

Anonymous said...

gamba apa korang letak tuuu.. tak bess laa.. nanti aku letak gamba ashok.. heheh..

e128

awi said...

walaupun telah diexplain oleh tuan gambar, aku still takleh recall kat area mana kantin ni? bilik hoki tu belah mana? ada lagi ke? kira bilik md ka?

Anonymous said...

alah.. ko bayangkan lokasi photographer yg tengah amik gamba tuh.. kalau dia toleh kanan dan amik 3 step.. dia dah depan kaunter kantin.. aaa dah bleh bayangkan lokasi tu ke tak?

e128

bcp unlmtd said...

sape ek nama abg matured sebelah laaba tu? bukan yang bushywanker tu.. yang lagi satu

Anonymous said...

takde orang jawab soklan ke mat cap?

AFAIK, tuh la lone.. mcm lone ranger.. rifdi plak tonto..