Saturday, November 25, 2006

Night Court

some comments for "Of Distorted Tradition" posted on koleq9094.blogspot.com
addendum ada kat bawah

  • The Class of 94 never called the place 7 Knights' Court anyway as it was created by the batch immediately before us.
  • And yes, Night Court sounds lame enough, unless you conduct your "trials" there...
# posted by Setinggan Overfloor

  • in 1994, 16B corridors was more favorable than 7B corridors.
  • reason? ntah...
# posted by abu_harraz
  • Ada kaplak besar rules kat situ...ha..ha...ha.. Sape ekk?? sendri mau ingat la...kuang...kuang...kuang
# posted by Anonymous
  • Betul..memang ada insiden "kepala kat situ..dan "kepala" juga pernah digunakan sebagai alat hukuman..Penah skali aku tengok ngan mata "kepala" aku snirik, Zahadin yang macho telah menjatuhkan hukuman "head" butt..ke atas kepala sorang f3, yg dianngap kapla batch dia time tu...Pas tu aku tengok Zahadin gosok2 dahi dia sambil muka berkerut...impact baik punya haraharhar..and at that very moment,concept momentum yang Munizam ajar terserlah mcm screen kat depan mata aku....
# posted by Anonymous
  • Zahadin "the head butt" Zidane??
# posted by Anonymous
  • another distortion of history, dear anonymous...
  • zahadin hedbutted budak f4 class of 95, depan muzium, masa kita tgh sibuk settle kan isu kecurian besar2an yang dilakukan umpama sindiket...
# posted by Setinggan Overfloor
  • uish... kalau ya pun nak hukum takkanlah sanggup mengheadbutt?
  • aiyo... what a punishment, i wonder if this enuff hehe
  • boleh tahan keganasan 9094...
  • huhuhu
# posted by kawaii_desu
  • No stinggan over"flow"..kat muzium tu prosiding mahkamah "majistret" yg lain..ini kat 7 knights court..tempat tinggal aku spanjang 94. On that night..aku terpaksa rampa sebab yg duty tu kalau tak silap aku sam hong...heheh anyway..Zahadin mmg Zidane...
# posted by Anonymous
  • klu buat mcm ni skrng dah masuk lock-up. apa la bosan skrng, dulu best2 je headbutt orng, ok je kan.
# posted by Anonymous
  • Woi Zdin kena clarify ni, banyak "distorted" version... kau mendahului zidane by 10++ years.
  • bangga aku ngan budok gong limaaaa...
# posted by Noni Kapet

xxxxxxxxxxxxxxx End of Comment xxxxxxxxxxxxxxx

Berikut adalah beberapa recollection on that event
  • kadak duk lempang2+maki hamun budak2 f4 tu, pastu ada sorang ni kena tengking
    • "apsal kau senyum? haa ! apsal senyum?"
    • budak itu adalah jani.... muka dia mmg gitu dah
  • ayul satusatuenam pula menggunakan teknik "hikmat membasuh baju di sungai"
    • contoh aksi hikmat itu boleh ditonton di bawah


3 comments:

AJK Internet said...

sori video baru upload. Tgh proses kat youtube. Tungguuu...

ada posting baru yg backdated.
http://cerita-bell-9094.blogspot.com/2006/08/haris-mukhri-keeper-of-key.html

abah emil said...

hahaha....

betoi...betoi...

kesian budak tu, bukan sakit.tapi more on the humiliated side, kena abused, cium tetek ayulsatusatuenam.

satusatuenam said...

wakakakaka....tuh jurus Drunken Master yg aku baru belajar kat kapitol. Lama aku practise sepaya perfect dan akhirnya dapat gak aku peluang mengaplikasikan jurus tuh.......Video tuh memang betul dan takde cacat celanya hehehehe

::Aku sapu vaseline kat tetek sepaya kulit kepala mangsa tak melecet.