Wednesday, January 30, 2008

KR : How I Met HER

This is a recollection of KR's former friend. What follows are his own words. He agreed to declassify his memories only recently.

Brace yourself.

"The first moment before I met "HER" I had fever. Aku dan R_______n masa tu.

Aku ingat R_____n sebab dia yang tengok aku berganjak ke beranda, tetiba aku dah berada di depan bilik mandi tu. Aku tak ingat the lapse, tapi aku ingat "SHE" told me that she would move me to anywhere if I was willing to "help" HER.

I was on my bed, next thing I realised I was in front of the shower room. Before that happened, she came to me, and said, aku masih ingat, "Jom!.." aku hanya angguk.

Yup, I had fever. And it started from there.

The night before that I met her, and said I was willing to "help" her.
"

3 comments:

ibps said...

aku tak faham..

Anonymous said...

jika kau tidak memahami bia aku buat kau faham.... di suatu hari kr mengenali orang itu. kr tanya kau nak gi mana. orang itu jawab aku mahu gi situ. kr pun Jump bersama2 org itu ke tempat situ. oang itu suka. Tiba2 kr menyotnet oarng itu disitu juga. Orang itu menjadi hamba nyotnet kepada kr sehinggalah forever.

ibps said...

yang lain aku faham.. menyotnet tu aku tak faham.. sedut internet kah?