Wednesday, October 03, 2007

BEDMATES

THE QUESTION

So, dalam kehidupan setiap thoroughbred, dia akan ada 2 bedmate? F1 dan F2? (Syed Khalid)

THE ANSWERS

General rule camtu la...tapi in our case minimum 3 sebab masa mula2 masuk, susunan ikut no dobi, lepas tu pecah ikut house.dah 2 bedmate.naik f2 dapat lagi sorang bedmate. untuk kengkawan yg jadi f3 NH dapat lagi sorang bedmate masa F3. Tapi sapa yg jadi bedmate kadaq waktu f3 kat NH tak merasa sangat ada bedmate sebab kadaqqqggghhh memanjang ada kat big school. jadi mungkin beliau hanya akan declare 3 shj bedmates dia...(Epit)

Bedmates aku : Dorm C - Jali, Dorm D - Sumali Basuri Dorm 5 - Aiwa (Fadli)

Bedmate aku : shamsul akmal muzeni (dorm a ps), mohd hazli rusli (dorm c ps), zahadin omar (dorm 10 nh) then shamsul akmal muzeni balik (dorm 5 nh) (KNO)

Aku pun ada 3: sheppe, haris mukhri n wawan (Chamat)

Aku ada 4 bedmates: toje, faz, muta, tank (radin)

Aku ada 3: vincent, kalai, esatusatuenam (Ruff )

Aku ada 2 bedmate saja… rosdan dan hj gabye (Mpro)

Bedmate aku pun 3 - Faz - Dorm D; Syed Asruru Pak Tuan-Dorm C; Chic Wan Mohd Hairi-Dorm 10 (Bochap)

SOALAN KILLER HJ BOCHAP

Tapi time F5 aku perati ramai member-member kita ada bedmate walaupun single bed, camana tu?

JAWAPAN KILLER TMP

Ehh tu tak kira bedmate la... tu kira bed-"inti"-mate.

Epit : sesiapa yang berkenaan sila jawab...jawab... kalau tak nak jawab, sila taubat...muahahahah

4 comments:

awi said...

saya fwd kan soalan ini pada tok peraih, aiwa, master of all domain.

tp masa f2 tidur berdua2an zaman kr kira dimaafkan ke? ada sapa2 ter-spooning sapa ke?

Noni Kapet said...

yang tu pun berbed-inti-mate sbb kalau takut ngan KR, baca la yassin.

or mcm buncit pasang lah tape yassin (tp sbb buncit x de sapa nak tido ngan dia).

Noni Kapet said...

kau memang malas kerja epit. raya minggu depan la bro.

E**t said...

kalau ye pun, tak yah le promote nama aku hahahaah