Thursday, July 06, 2006

Akibat pitching lari

Pada satu weekend yang ceria…
Delirium (nama band ajaque, awie, radin, jalie and pyan – yang kitorang je kot tau..hehe..) pergi berlatih di studio Zai Am.

Ada la sorang mamat ni join..aku tak ingat sapa…tapi ajaque cam tak suka dia join..
Masa tu F3 pun ada dua orang (Rama ngan ajis (aidil) kot)....berhimpit di bilik yang besor sket (RM15)

Biasa la….lagu warm up mesti la lagu “Bau seperti semangat remaja”

Kitorang pun bermainlah dgn begitu syok sendiri skali..
Namun rupa-rupanya…ada yang lagi syok sendiri..
Mamat yang aku tak ingat nama tadi(dia bukan dari band delirium)…….amik mike and melalak la sepuas hati….mengalahkan kurt cobain…
Sampai sakit tinga suma orang..

And climaxnye…

Fuuuusssyyyhhhh….gedagang!!!!

Ajak membaling drumstick sekuat hati kearah mamat tu sbb suara yang amat tak sedap, lari key, pitching ke laut and so on….
Sib baik tak kena, and sib baik tak kena F3 yang tgh melopong masa tu..

"Kuar!! Kuar!!!",
Ajaque begitu berang sekali….

Dan, mamat itu pun akur..
Yang kelakornye..F3 dua orang tu pun tertunduk-tunduk keluar, sbb ingat ajaque marah and balik drumstick kat diorang..

Hehehe..gitulah….

p/s ko ingat ke awie sapa mamat tu..?? aku serious tak leh recall….Sian pulak nengok…

2 comments:

- awi said...

gila ah. aku pun tgh samar2 duk ingat studio zai am dan insiden ni. aweng ke? tak kut. aweng penah azan waktu f1 serak gila suara. tapi yg bau mcm semangat remaja tu - ***** ahahahaha!

abu_harraz said...

sapa ek?? tak dpt recall