Tuesday, July 04, 2006

Geng Spender Soluna

Bebudak dorm 2 East Wing 1993 (aku, kandaq, aiwa ngan chibix) beli spender jenama sama (brand soluna - cap ayam punye murah giler). Kitorang bertiga beli size L, chibix beli size S (though kalau ikut sumber-sumber yang boleh dipercayai telur chibix besar, apasal die beli size S aku pun tak tau)

Lama kelamaan stock spender kitorang bertiga makin berkurangan. Aku, kandaq ngan aiwa pun buat meeting. Selepas buat root cause analysis baru kitorang tau, chibix sindai spender kat railing 2 keping, bila angkat amik 5 keping.. patut laa kitorang punye hilang..

Lain kali cilok la spender anak dara, jangan cilok spender member...

- as posted by bobo

awi says - perv!

3 comments:

Reef's Rant said...

pecah perut aku baca citer nih.. 5 BINTANG utk citer nih!

Anonymous said...

AWI, KAU POST LAK CRITE PASAL 'SPENDER MR LONDON'.

aiwa said...

jangan bagi aku nangis baca cerita bell. mmg kelakar tahap dewa. Chibix basuh soluna saiz S. Bila angka spenda dari jemuran, mcm2 saiz yang dia ada...
Mungkin saiz telur dia dipengaruhi cuaca khatulistiwa.