Monday, July 03, 2006

"Lama lagi ke Mali?"

Space & Time : Dorm aiwa east wing, around noon, SPM week

Aku, fitt, aiwa, toje tgh study atas katil masing2. Kat tgh dorm ada meja, atas meja ada compo utk dimainkan lagu2 feylong. Pastu datanglah Sumali dgn kaset barunya, AMY-Magic

Dia mintak permission nak try kaset barunya itu, dan kitorang pun ok. Mula-mula tu ok, tapi lama kelamaan, amy membuat black magic mengganggu fikiran kitorang yg tgh study (cam la bole score). Semua maintain cool je. Ilek ah. Sket je lagi ni.

Pastu tamat la satu side kaset. Semua mcm "yahoo!" dalam hati. Alih2 mali turn kaset tu dia nak main satu side lagi. Semua maintain cool until....

Fitt : Lama lagi ke Mali ?

Bagaikan mendapat signal, semua org pun meluahkan perasaan dengan penuh perasaan, bertalu-talu.

Suara bercampur aduk :
  • tah mali, bukan best pun
  • tak best kaset ni, tarik tali tape ni, ikat pastu buang je (yg ni aku yakin aiwa)
  • tak de magic pun
  • ini black magic ni
  • aku dah bosan, aku dah bosan (dlm kaset tu pun ada lagu title sama)
Mali dengan sedihnya membawa amy keluar dari dorm itu. Pastu, kami sebulat suara bersetuju, fitt yg bersalah membuat mali kecik ati. Dia yg start dulu.

1 comment:

Reef's Rant said...

tak de magic pun?
HAHAHAHHAA..
ini black magic nih!
HAHAHAHHAHAH...
5 bintang utk post nih..
sian kat malee.. heheheh..