Wednesday, July 05, 2006

The Friendly Midnight Caller

Bila tukido ada duit baki lepas wat call order nasi kat public phone waktu malam, dia akan buat friendly call secara rawak nombor penduduk tempatan kuala kangsor. Nombor ni lagi rawak dari no. lucky draw waktu dinner 2005.

Tut..tut......tut..tut..... <---bunyi dial tone

Org kuala : Hello....(suara makcik tua, lemah, baru bangun tido)
Tukido : Hello...Ha Ha Ha...
Org kuala : Hello... siapa ni ?
Tukido : Ha Ha Ha, aku lah serigala malam.. HAH HAH HAH !
Org kuala : Siapa ni ? Kenapa ganggu saya ?
Tukido : PAH ! PAH ! PAH ! <---ni suara dia jerit2 ngarut dia stail geng tengkorak maut
Org kuala : Kenapa ni ?
Tukido : PAH ! PAH ! PAH !....

tuuuuuuuuttt....

p.s - aku tak sure dia kata serigala malam ke drakula malam. anyway, sgt jahat lagi kejam.

6 comments:

Noni Kapet said...

Sampai mati laaa tak habis cerita Random No. Generator aku ni!

abu_harraz said...

ko ada lagi 9 tahun noni kapet...utk buat come back and erase all the stories.
20 yrs anniversary....

9498 said...

hahaha, lawak gila.

wi-a said...

eh selamba la junior ni gelakkan kita. hehe, puyeng suro kita buang senyum, yg tarik kat mulut pastu baling pastu tembak tu. korang leh faham ke apa aku tulih?

Anonymous said...

Puyeng Mr London...

MC_E349094 said...

aku rasa paling dasyat task syed asrul.. kena stare bola sampai meletup...