Monday, July 03, 2006

Kisah Auzir Mencakar Langit

Baca posting pyan pasal lift teringat masa kita nak blah koleq. Masa tu kita tengah babai antara yg terawal nak chow lepas spm. Kalu tak silap budak kelantan, fazz ngan aiwa ke camtu. Kita hantar lambai2 sambil nangis2 kat depan court tennis. Dah abis tu semua feylong la nak balik dorm smula tapi dengan tiba2 auzir mencuri perhatian.

Dia boleh gi naik lif lak time tu. Pastu tak jadi lak tu. Kira macam panjat 2-3 step, pastu peluk tiang tapi auzir terseret ke bawah. Panjat lagi, peluk tiang, terseret ke bawah. Mcm kartun kucing memanjat. Siap ada kesan kuku auzir lagi kat tiang.

1 comment:

abu_harraz said...

kira E70 lagi berjaya la dari auzir...
kesan kuku tu, agak2 kalau tiang tu dah di cat, nampak lagi tak lekuk nye?