Wednesday, July 26, 2006

Nota Rahsia

Waktu kelas, kat 5Sc4, aiwa telah menerima sepucuk surat dihantar secara tersembunyi daripada ayul. Di luar surat itu tertulis,

"Jangan bagitau Fadhil....RAHSIA"

Dalam keadaan cemas, aiwa membuka surat itu dengan berhati2 supaya tidak dikesan oleh cikgu yang tengah mengajar kat depan. Mungkin rahsia ini sangat merbahaya kerana perlu dirahsiakan daripada ketua pengawas. Setelah membuka surat, terdapat satu lagi nota kecil bertulis,

"ini tahi hidung.."

dan berhampiran nota itu kelihatan objek2 kecil yang sedang bergolek2.

4 comments:

anas9498 said...

yang ni memang lawak. heh

Ayul said...

Hahaha aku confirm crita tuh betul....lawak giler nengok muka aiwa time tuh : FYI jalee santos ngan loque pun kena :p

Mpro said...

sepandai-pandai tupai melompat... akhirnya kena juga... - aku quote dari mr. puru... hahahaha

fazurin said...

aku baca cerita ni masa aku tengah duduk kat dalam library. SILAP BESAR. Aku tak tahan gelak berdekah-dekah nyaris kena halau dengan librarian. keep up the good work people!