Tuesday, July 04, 2006

Sukantara 1993 - Speret & Betrayal

Ahmad House mase tuh offer sapa yang score point paling banyak akan dapat hadiah. So aku, Aiwa ngan Kandaq speret giler...

Masa tuh tinggal event 800 meter ajer lagi, kitorang bertiga tgh lead points (aku tak tau apsal Araza, Syam etc takde.. maybe diorang bukan all rounders mcm kitorang kot) So Aiwa ngan Kandaq masa tuh dah lepas lari 800 meter, dua-dua dapat High. Sampai giliran aku plak untuk masuk ke balapan.. Aiwa ngan Kandaq pun bagi sokongan moral so nanti kitorang bertiga boleh dapat hadiah.

Dipendekkan cerita, aku semput takde stamina.. dapat Low aje. Dengan perasaan kuciwa aku balik dorm sorang-sorang, rasa macam kena betray ngan Aiwa and Kandaq aje. Bila time maghrib, slalunye pegi masjid ngan Aiwa and Kandaq, tapi kuciwa punye pasal aku pegi ngan Chibix...

Tapi tak lama laa aku buat gitu.. mana tahan berkawan ngan Chibix aje.. die kan 10-11...

- as posted by bobo

1 comment:

aiwa said...

rileks la... tapi kau memang hebat.
study, ko lagi terer.
hadiah sukan tara masa tu yang aku ingat , dapat spender chibix je.