Wednesday, July 05, 2006

Garfield 869094

Pyan post lagu2 cheering kat sini. Salah satunya adalah "Heathcliff"
Tapi dia tulih garfield......

Comment from ruff,
  • heathcliff laaa... ada ke garfield...
  • ha ha ha aku gelak tergolek2 - imagine cheerleaders jerit -> "koleqq.....GARFIELD"....
  • garfield gives a connotation of malas and cute, memang x sesuai ngan sports...
p.s - tapi kira gempaque gak sbb dia still hafal semua tu

4 comments:

- awi said...

yg 869094 tu still passdown lagi ke lagu ni? kalu ada lagi maknanya 2006 patut boley nyanyi la kan? 869094980206??? ke time kite dulu coincidence je?

abu_harraz said...

wei...bukan citr2 dalam ni valid utk citer yg berlaku up to 1994 ke??
hahaha

tak silap aku kita passdown tapi F5 98 tak pakai kot

- awi said...

abih tu kat mana nak simpan quote gedik2 gadap? lagipun citer kau still related to the 1994. anyway tajuk blog kan dah tukau jadi 9094 bukan 1990-94. jom la gi ajau budak 0206 lagu garfield. selamba la kita tipu diorang title lagu.

Form 5 '98 said...

Form 5 '98 pakai lagu Heathcliff masa cheering.
Generasi² berikutnya tak tahu laa pakai ke tak.