Tuesday, July 04, 2006

Naga Meraung, Tsunami Melanda !!

Tajuk gaya alam perwira, tony wong.

Masa tu bas Rasima dari Kota Bharu tak masuk Kuala. Dia drop kitorang di Simpang Kati. Fazz nak kencing. Dia kata,

"Kalau bas datang, panggil aku"

Dia tengah kencing kat belukar kat belakang bus stop. Tiba-tiba masa dia kencing, bas pun datang. Aku jerit,

"FAAAAZZZZZ!!!!! CEPAT!!!!BAS DAH DATANG!!!!"

Fazz jerit "TUNGGGGUUUUUUU AKU!!!!!"

Dia berlari sambil konek terhuyung hayang! <--- mu jangan masukkan ayat ni kat blog. Nanti dia katok kepalo aku dengan but bola dia macam yang epit kena masa lawan bola antara kelas lepas SRP.

Yg ni sambungan cerita sebenar--->Mungkin habis arus air kencing yang tidak sehaluan. Tak tau masa tu dia punya zip terbukak masa tengah berlari ke bus stop.

- as posted by aiwa

9 comments:

abu_harraz said...

aku gelak sorang2 cam org giler kat opis nih..
adussss....sakit perut...

Reef's Rant said...

aku bleh control lagik.. tapi hahahahahaha... sakit perut!!! anyways.. aku rasa kene letak disclaimer laa kat top main page tuh.. warn that this site category 18SX and not suitable for minors.. akakakakaa..

E27 said...

celaka...nama aku dibabitkan...

semawi said...

nape faz katok kepala kau ngan but?

E27 said...

cerita dia waktu tu aku jadik one man cheering team sokong kelas 3PK1 v 3SPU1...games interclass lepas SRP...budak SPU1 confident gila tapi depa pressure dgn cheering aku terus tak dapat main...faz bengang, full time, kelauq padang, terus ketuk kepala aku...

last year, zahadin bgtau asalnya satu kelas nak pukul aku, tapi yang lain stoppen on their track, faz je datang sorang2...

for the record, faz datang minta maaf dgn aku lepas about 3,4 days after the boot incident...guess he just couldn't live without me...we were in the same dorm then...

maui said...

woh, hebatnya kau cheering sorang bleh effect satu team bola. jadi kau cheering utk sapa wc?

Noni Kapet said...

Masa tu half time ke?

Aku ingat team kita dah menang?

Mana Faz tak bengang, SPU1 yang half the player koleq nya player, lawan PK1 class paling nerd kat koleq ha h ha, tengok kalah.

Aku sempat jadi eye witness kepala kau kena ketuk ngan boot ha ha ha, nasib baik aku x de kat situ, kalau tak ngan kepala aku kena.

E27 said...

waktu tu dah full time...

kalau tak silap team kita kalah...courtesy of dubious refereeing by one Mr Kudin Catwalk of 8892...ada ka bola tak masuk line, cuma kaki kandaq(keeper) masuk line dia kira gol...kepala bapak dia la...

tapi waktu tu memang mcm "REVENGE OF THE NERDS" la...

repeat game nak???

Noni Kapet said...

Kelas kita menang laaa Epit. In 2005 there was a long thread pasal PK1 mengalahkan SPU1... star masa tu Fitt ngan Wong. Rembell pun banyak menyumbang jadi fullback bergoggle (ha ha ha).

Kita menang 3-1 rasanya.

How come hang buleh lupa? Sia2 kepala kena sepuk!