Tuesday, July 04, 2006

Bukan Aku Yang Kentut...

"...BUKAN AKU YANG KENTUTTTTTTTTTTT..."

...demikian jeritan Ajak kepada kelas PK2, menafikan tuduhan seisi kelas yang tuduh dia melepas. Rasanya, lepas kejadian tu takdak sesapa lagi yang berani tuduh ajak kentut dalam kelas lagi...

5 comments:

- awi said...

mana ada seluruh kelas tuduh dia, ni semua angkara "tengkorak maut". tapi org lain boleh dengar ah bisikan diorang sound ajak kentut.

Che' Mad said...

Bukan lepas tu Ajak mengamuk tumbangkan meja ke? Kalau aku tak silap la - aku dengan Wawa selalu reminisce this story masa kat IKATAN/UNITEN dulu. Sorry aa if I got my facts wrong.

- awi said...

tu la, ayat dia "aku tak kentut!!!" di iringi aksi tolak meja. ending dia e.c.lim kata, "razak iniii" dia tak marah sgt mungkin sbb dia terkejut atau sbb ajak anak buah mccc dia.

Epit said...

bab tolak meja tu aku tak tau, tapi sounds very much like ajak...

tukidoe said...

aku, ajeez, sekeping pie dgn kadaq(tak terlibat) duk keliling ajak masa tu.. ada bau baikk punye bau memang kentut la.
kitorang tuduh ajak kentut.panggil 'scud';(masa tu perang teluk dah start); mula2 dia layan gelak2. tapii dah brape kali mcm bunyik2 lagi, kitorang pakat blah duk depan tinggal dia sorang.
tetiba pulak brader naik angin daa. itu yang siap tolak meja.
e.c. lim try bawak pi HEM tapi halfway ka gajah menyusur tak sampai hati sebab geng mccc.